De matrixmethode is een niet belastende coaching methode, het is een gespreks-(interventie)techniek ontwikkeld door Ingrid Stoop.

Alle informatie van wat jij ziet, hoort, ruikt, proeft en denkt verwerk jij onbewust op jouw eigen manier, dat is je eigen interne strategie, niemand heeft jou ooit verteld hoe jij dit moet doen.

Als jouw manier niet handig is of niet goed werkt, kunnen er verschillende soorten problemen ontstaan die allemaal met jouw manier van informatie verwerken te maken hebben.

Ik kan jou leren hoe jij zelf de niet goed werkende strategie kunt vervangen door een strategie die wel werkt voor jou, zodat jij weer de regie hebt over een opgeruimd hoofd.

EEN VOL EN DRUK HOOFD

Al jouw pieker gedachten, alles wat je nog (MOET) doen, jouw zorgen of angsten of emoties maar ook de leuke dingen die je nog wil gaan doen, alles waar jij mee bezig blijft is informatie die niet op de juiste plek staat en niet goed geordend is.

Een vol en druk hoofd is een kenmerk van een niet effectieve interne strategie.

Je kunt jouw druk hoofd vergelijken met een computer, de harde schijf is overvol en niet goed georganiseerd, daardoor werkt hij traag bij het terug vinden van de juiste informatie.

Dus de computer moet worden opgeschoond en gedefragmenteerd.

EN DAT IS PRECIES WAT JOUW HOOFD NODIG HEEFT!

Jij kunt alle informatie in jouw hoofd ordenen, je ruimt het op en geeft het een juiste plek, dat kun je leren met deze mooie methode en het de rest van je leven toe passen, ALTIJD EN OVERAL.

EEN OPGERUIMD EN RUSTIG HOOFD, HOE FIJN IS DAT!!!

Samen gaan we kijken waar de klachten of problemen vandaan komen en oplossen!

Voor de behandeling kom ik bij U aan huis binnen een straal van 25km vanuit Gemeente Venray, ook bent U welkom bij mij thuis De prijs per behandeling is 70 Euro inclusief btw